Even voorstellen… onze nieuwe directeur Renske Ruigrok

 

Sinds begin september mag ik mijzelf officieel directeur noemen van SKC – een droom die uitkomt! Mijn band met SKC gaat terug naar 2011-2012, toen ik hier stage liep tijdens mijn Pedagogiek-opleiding. Daarna werkte ik in Amsterdam als projectcoördinator en nu, na een prachtig jaar bij Leerplicht Gemeente Utrecht, ben ik terug op het oude nest.

Het voelt als thuiskomen, en ik ben ontzettend trots dat ik deze nieuwe rol mag vervullen, omringd door een geweldig team dat me met open armen heeft ontvangen.

In mijn functie kom ik veel bekende gezichten tegen – van ambtenaren tot netwerkpartners – maar ik kijk er ook naar uit om nieuwe mensen te ontmoeten. Dus als je een keer koffie wilt drinken (ik ben licht verslaafd, dus dat is altijd een goed excuus!), stuur me gerust een berichtje via renske@skcnet.nl of bel me op 06 42672738.

De komende tijd kijk ik vol enthousiasme uit naar alles wat op de agenda staat, te beginnen met de boeklancering op 15 november met onze zomerschoolleerlingen, en de presentatie van het vernieuwde mentorproject in het Stadsarchief Amsterdam.

Ik verheug me erop om samen met het team van SKC bij te dragen aan onze missie: elk kind een kans bieden op succesvolle deelname aan de maatschappij, door middel van aanvullende onderwijsprojecten in Amsterdam en omgeving.

PS: Op de foto zie je mijn oude, gepersonaliseerde SKC-mok. Kun je raden hoe vaak die is gebruikt? 😉

 

 

 

 

 

 

Leonie